Home

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Lenie Jellema. Begin november 2009 ben ik gestart met mijn salon FEEL GOOD nail & eyecare in het wellness en gezondheidscentrum te Hippolytushoef. 

Na jaren als kapster werkzaam te zijn geweest, waarvan 15 jaar als eigenaar van de Knipsalon in Den Oever, werd het tijd voor iets geheel anders. In de kapsalon deed ik ook visagie waarbij ik verschillende opleidingen heb gehad o.a. bij Leco Zadelhof. Mijn interesse ging toen al uit naar permanent make-up maar door de drukke werkzaamheden was dat niet haalbaar. Aangezien ik in mijn werkruimte alle mogelijkheden heb om ook dit specialisme te gaan uitoefenen ben ik direct in opleiding gegaan. Deze opleiding heb ik bij Ecuri gevolgd. Voor mij het beste bedrijf om een dergelijke opleiding te volgen.

Ecuri is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in Permanent make-up. Het bedrijf levert ook alle apparatuur en pigmenten. Het bedrijf staat hoog aan geschreven als het om cosmetische tatoeages gaat. Cosmetische tatoeages worden zelfs in academische ziekenhuizen toegepast om littekens te verfraaien omdat de pigmenten hun kleur behouden en niet zoals menig ander pigment rood of blauw kleuren. Ze staan ook onder strenge controle van de rijksoverheid.

WAT IS PERMANENT MAKE-UP ?
Met een flinterdunne steriele naald wordt het pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanent make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 3 tot 5 jaar zitten,waarna het langzaam vervaagd. PMU aanbrengen is een vak apart. Ik heb mij gespecialiseerd in de methode van Ecuri. Met het pigmentatie apparaat kan ik uitermate precies werken, en aangezien ik graag nauwkeurig werk ben ik heel blij met deze apparatuur. En een groot voordeel van het apparaat is dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, de sauna, onder de douche, of u nu lacht of huilt van geluk uw make- up blijft perfect! Het is net als in het kappersvak; je maakt mensen mooi, dus ook blij, en dat is het leuke aan dit werk.


Bij FEELGOOD nail&eyecare bent u daarbij in goede en professionele handen.