Behandelingen

PERMANENT MAKE-UP
Permanent make up Specialist in het aanbrengen van hoogwaardige ECURI pigmenten voor: wenkbrauwen en eyeliners.  Wij werken met geavanceerde Ecuri apparatuur,dat staat voor  veiligheid en betrouwbaarheid.Door de ongelooflijke precisie het ideale apparaat voor het aanbrengen van permanente make-up. Behandeling met deze apparatuur is nagenoeg pijnloos.De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw,3 tot 5 jaar een mooi natuurlijk uiterlijk onder alle omstandigheden
(douchen,zwemmen,sauna enz).   

De behandeling bestaat uit 2 consulten, bij het eerste consult krijgt u een intake. Er wordt samen met u bepaald hoe de wenkbrauw of eye-liner moet gaan worden en wat voor kleur er gebruikt wordt. Er moet een formulier worden ingevuld en getekent met vragen over uw gezondheid. Dat is verplicht volgens de richtlijnen van de GGD. Daarna wordt de wenkbrauw geepileerd en ingetekend met het pigment wat er gebruikt gaat worden.(die zijn er in heel veel verschillende kleuren) zodat de klant al kan zien wat ongeveer het resultaat zal zijn.Daarna wordt er gepigmenteerd, wat in alle rust en op professionele manier wordt gedaan.

Na de behandeling zal de kleur ongeveer 30 tot 40% donkerder uitvallen, dat komt door de korstjes die zich vormen. Na 5 dagen vallen de korstjes eraf en ziet u hoe mooi en natuurlijk de kleur geworden is.

Na 3 of 4 weken komt de klant nog een keer terug voor een tweede behandeling, de finishing touch! Er wordt gekeken of alles goed heeft gepakt en of de kleur goed is. Mocht het te licht zijn kan het altijd nog iets donkerder worden gemaakt. het is een specialisme waar je een vaste hand en een goede kijk op vorm en kleur moet hebben.

En daar bent u bij Lenie in goede en professionele handen.

WENKBRAUWEN
Er zijn verschillende methoden om een mooie natuurlijke permanent wenkbrauwmake-up van de wenkbrauwen te krijgen.

Een dicht gepigmenteerde wenkbrauw (onnatuurlijk uiterlijk)

 

 

 

FOTO

 

 

 

Voor een wenkbrauw waar weinig of geen haartjes meer aanwezig zijn gebruik ik meestal de punt methode. Waarbij  toch nog een beetje van de huid te zien is, wat een natuurlijk effect geeft.

Nieuw is de haartjes techniek, die het mooist is als er nog wel wat haartjes aanwezig zijn. Tussen die haartjes worden hele fijne streepjes gezet die het effect van meer haartjes geven, waardoor het er nog natuurlijker uitziet.

En dan kan ik ook nog de 3 D techniek toepassen. Dat zijn fijne streepjes met daar tussen in puntjes voor de diepte werking. Maar dat wordt natuurlijk individueel bekeken. Samen met U zoeken we naar de beste en meest natuurlijke oplossing. De kleur is ook hierbij heel belangrijk, een te donkere kleur geeft snel een clownesk effect. Ik heb hier voor 16 kleur pigmenten, die ik ook nog onderling meng voor het beste resultaat.

Liever te licht dan te donker!

Donkerder kunnen we het altijd maken, lichter niet.

 

DE EYE-LINER
De eye-liners, die er uiteraard ook in diverse kleuren te zetten zijn. Worden tussen de haartjes van de wimpers gezet waardoor uw ogen een open en frisse blik krijgen. de ogen lijken groter.

Uiteraard kan de lijn ook dikker worden gezet, maar dat gaat in meerdere behandelingen. De huid van de oogleden is erg teer en daar moeten we voorzichtig mee omspringen. Dus wordt een dikke lijn niet in een keer gezet.